Free songs
Home / Radne i humanitarne akcije / Humanitarno veče u organizaciji KUD društva “Mladost” Lipovica – Nedelja 03.03. u 17h

Humanitarno veče u organizaciji KUD društva “Mladost” Lipovica – Nedelja 03.03. u 17h

budi-human-viktor

KUD “Mladost” iz Lipovice organizuje humanitarno veče za malog Viktora Petrovića.

“Kako se Viktor nije razvijao kao i sva deca njegovog uzrasta, u roditeljima se probudila sumnja da nešto nije u redu. Počeo je da sedi sa osam meseci i od tada majka zapaža da je mlitaviji i da ne napreduje u osvajanju stajanja i hoda.

Nakon detaljnih analiza, iz laboratorije za medicinsku genetiku stiže obeshrabrujuća vest. Mali Viktor boluje Spinalne mišićne atrofije.

SMA je neuromišicno oboljenje koje se manifestuje progresivnim gubitkom osnovnih životnih funkcija kao što su hodanje, varenje, gutanje i disanje. Viktoru vreme nije saveznik kod ove progresivne bolesti, jer porodica nije u mogućnosti da finansira lek koji mu je neophodan.

Omogućimo Viktoru sredstva za lek koji mu je od životne važnosti, kao i za fizikalne terapije i rehabilitacije u banjskim uslovima.”

Cena ulaznice je 100rsd a sav prihod prikupljen od prodaje ulaznica biće uplaćen za lečenje našeg Viktora.

Unapred se zahvaljujemo svim ljudima.

Vidimo se u nedelju, 03.03. u 17h, u velikoj sali Doma kulture u Lipovici.

FB Komentari

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

15 − thirteen =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top