Free songs
Home / Sloga Lipovica / Vesti iz sporta / Memorijalni turnir “Sule, Zorča i Muljko” 2018

Memorijalni turnir “Sule, Zorča i Muljko” 2018

 

Proslog vikenda je u Lipovici odigran tradicionalni memorijalni turnir “Sule-Zorča-Muljko” koji se odrazava početkom avgusta već skoro 40 godine. Ove godine su pored domaćina FK “Sloga” Lipovica na turniru učestvovale i ekipe iz Razgojne, Pecenjevca i Bobišta.

U polufinalim utakmica Sloga je pobedila Moravac iz Pecenjevca rezultatom 3:2, dok je Razgojna boljim izvođenjem jedanaesteraca savladala Bobište rezultatom 5:4 u regularnom toku je bilo 1:1. Utakmica za treće mesto nije odigrana zbog nedolaska ekipe iz Bobišta i registrovana je službenim rezultatom 3:0. U finalu je Sloga pobedila Razgojnu rezultatom 2:0 i posle dužeg vremena uspela da osvoji ovaj memorijalni turnir.

Porodice preminulih fudbalera su obezbedile majice za najbolje pojedince turnira. Tako je za najboljeg strelca turnira proglašen Milan Disić iz domaće ekipe koji je postigao dva gola, najbolji odbrambeni igrač je kapiten Sloge Aleksandar Stamenkovic dok je za najboljeg igrača turnira proglašen pedesetogodišnji igrač iz Razgojne Dragan Ilić Suri.

Zahvaljujemo se svim ekipama na učešću i želimo im puno sreće u prvenstvu koje počinje 19.avgusta.

Dragan Ilić Suri

 

FB Komentari

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

10 − 1 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top